Maak een afspraak.

Neem contact op

WELKOM BIJ VERBEEK ADVOCATEN

 Wij staan voor u klaar om u te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen bij de juridische vraagstukken waarmee u wordt geconfronteerd.Het kantoor staat garant voor een uiterst persoonlijke en efficiënte aanpak van uw dossier.Steeds wordt gestreefd naar een minnelijke oplossing zonder hierbij uw belang uit het oog te verliezen.Als een gerechtelijke procedure toch onvermijdelijk is, wordt in elke fase overleg gepleegd. Communicatie en transparantie staan centraal.Wij maken het onderscheid, voor u!


Wij helpen u graag, bekijk hier onze specialisaties

Wij helpen u graag, bekijk hier onze specialisaties

Onze rechtsdomeinen

Hoe gaan we te werk?

 

In een eerste verkennend gesprek wordt geluisterd naar uw verhaal, uw probleem, uw situatie.

De verschillende mogelijkheden om uw juridisch probleem aan te pakken worden toegelicht, er worden verdere praktische afspraken gemaakt en ook het kostenplaatje wordt besproken.

Nadat alles in detail door ons werd bestudeerd, wordt u uitgenodigd voor een tweede gesprek waarbij wordt overlegd welke piste er in uw situatie het beste wordt gevolgd.

U wordt van elke stap op de hoogte gehouden. Relevante brieven of documenten worden steeds in ontwerp ter nalezing aan u overgemaakt. Het is voor ons belangrijk dat u de stand van zaken in uw dossier kent.

Communicatie via e-mail geniet de voorkeur, maar uiteraard is ook persoonlijk contact essentieel dus het staat u vrij om op elk moment een afspraak te maken.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team

over ons